GetImage-3.jpg GetImage-2.jpg GetImage-5.jpg GetImage.ashx.jpeg

Chris Clifton er kantor i kirkene på Averøya. Han har det musikalske ansvaret for gudstjenester og kirkelige handlinger, og er også den som sørger for konserter i kirkene. Sommerkonsertene i Kvernes kirke er en mangeårig tradisjon, og i tillegg er det flere konserter i løpet av året. Mange lokale krefter holder konsertene sine i kirkene våre. Oversikt over årets sommerkonserter finner du her.

Kantor driver også to kor: Averøy kirkekor øver hver tirsdag på Bruvoll bedehus, og Averøy gospelgruppe øver annenhver onsdag. Ta kontakt med kantor om du har lyst til å være med! Kontaktinformasjon finner du her.